mandag den 23. april 2012

Any blondes out there?

Hej allesammen! Det første blogindlæg hernede fra Vietnam af.

De første par dage har vi fået lov til at bo hos de 3 søde drenge fra bioanalytiker udd. De har vist os rundt, fortalt os om landet og hjulpet os over utallige sindssyg trafikerede veje! Og det er vi dem evig taknemmlige for!

Første gang vi skal over gaden - og dette er trods alt en af de mindre gader!

Nu hvor de rejser tilbage til Danmark, må vi stå på egne ben. Vi har haft nogle lidt uheldige episoder de første par dage, hvor vi var rundt uden drengene, med et mistet dankort + telefon og en taxachauffør som snød os for en del. Mænd har en hel del højere status hernede og det kan man tydeligt mærke, når vi piger går rundt alene. Men nu kan det kun gå fremad :)
Vi overtager drengenes lejlighed, da vi føler os mest trygge i dette kvarter, sammenlignet med de 2 andre lejligheder vi har været ude og kigge på. Vi har været ude og kigge på en lejlighed som lå lige overfor Bach Mai hospital, men det var faktisk en meget ubehagelig oplevelse vi havde derude. Folk hernede er meget overraskede over at se en med lyst hår/skandinaviske mennesker og de kigger/råber rigtig tit efter os. Det var specielt slemt ude i det kvarter og vi blev meget hurtige enige om at vi ville blive boende i drengenes lejlighed, selvom det var en rigtig fed lejlighed, helt nybygget på 23 etage med de fedeste panorama vinduer og den flotteste udsigt over hele Hanoi.
Så hvis man er blondine og har tænkt sig at rejse til Vietnam: Farv dig mørkhåret! Da det er lidt belastende i længden :)

Imorgen tirsdag starter vi i praktik og det bliver så spændende at se!
Jeg laver et indlæg senere om de forskellige ting vi har været ude og se indtil videre og hvordan det går i praktikken.

1 kommentar:

  1. Uhhhh pas nu på dig :) - rigtig sjovt at læse din blogg...Pøj Pøj og Kram/Annette

    SvarSlet